Què és Sant Fost Participa?

SANT FOST PARTICIPA és la plataforma digital de participació de l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles. Té per objectiu fomentar la participació de la ciutadania en la millora de la vida del poble i en la presa de decisions sobre polítiques municipals. Promou una manera de governar més relacional, oberta, deliberativa i participativa.

La plataforma desenvolupa diferents espais i processos participatius que fomenten el debat i la deliberació ciutadana, la interrelació oberta entre Ajuntament i ciutadania i una major transparència en l’acció municipal.

Permet que de manera senzilla es puguin fer aportacions i propostes als processos participatius oberts i que es puguin dur a terme consultes i votacions ciutadanes.

Per facilitar al màxim l’accés a la participació, aquesta plataforma també es troba disponible com a aplicatiu per a mòbils amb sistema Android i IOS.

Qui hi pot participar?

Com a norma general, poden participar totes les persones amb 16 anys o més empadronades al municipi.

No obstant, cada procés pot tenir les seves pròpies característiques que s’hauran de consultar en la normativa específica que el reguli.

Com es pot participar?

Com a norma general, per participar en els processos actius, primer caldrà registrar-se aportant el nom, DNI, adreça de correu electrònic i contrasenya. Per tal de garantir l’anonimat, el nom públic que apareixerà al portal podrà ser inventat.

Per completar el registre caldrà introduir escriure dues vegades l’adreça de correu electrònic, acció que servirà per verificar la seva identitat.

Un cop formalitzat el registre es podrà participar en qualsevol fase dels espais o processos participatius oberts fent aportacions, propostes i/o votant.

No obstant, en alguns processos no serà necessari el registre previ per a la presentació de propostes.

Proposa!
undefined